Partyverhuren.nl voelt zich thuis bij RODI

donderdag 18 februari 2021

Uit Delft op Zondag:

DELFT - Partyverhuren.nl is gespecialiseerd in het verhuren van alles wat je nodig hebt voor een goed feest. Feesten en evenementen liggen momenteel al een tijdje stil, maar binnen het bedrijf is al van alles gedaan om goed voorbereid te zijn op de drukte die volgt als Nederland straks weer open gaat.

"De afgelopen maanden zijn wij uiteraard de producten waar vraag naar was bij klanten blijven leveren, maar daarnaast zijn wij voornamelijk bezig ons bedrijf klaar te stomen voor de verwachte drukte", vertelt Job van der Wildt, eigenaar van het bedrijf. "Zo hebben wij de coronatijd goed besteed aan onze verhuizing van Den Hoorn naar Delft. We zijn uit ons jasje gegroeid en hebben aan de Dynamoweg 1 in Delft een pand gevonden met voldoende ruimte om te blijven groeien. Daar zijn wij sinds oktober gevestigd, waar wij heel blij mee zijn."

Aanhanger
Daarnaast is een extra grote aanhanger aangeschaft, om straks nog gemakkelijker grote producten te kunnen leveren bij de klanten. "Uiteraard hebben wij deze, net als onze bus en bierbar, laten bestickeren door de mannen van RODI Sign & Print. Door de toevoeging van ons logo valt de aanhanger goed op, en door de opsomming van producten weten mensen direct wat er zoal beschikbaar is binnen ons assortiment." Partyverhuren.nl is specialist in het verhuren van partytenten, licht en geluid, biertaps met het goedkoopste premium bier van Zuid-Holland, statafels, terrasverwarmers, stoelen, popcornmachines, springkussens, stormbanen, opblaasfiguren, marktkramen en nog veel meer. "En mocht je op zoek zijn naar iets wat wij niet hebben, dan zorgen we dat ook dat er komt. Hopelijk kan Nederland snel weer open en mogen er weer leuke feesten gevierd worden. Wij zijn er klaar voor en regelen graag alle materialen die daarvoor nodig zijn!"

Meer blogs

Een reactie toevoegen