Over ons

Welkom bij partyverhuren.nl

Partyverhuren.nl is een bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van alles wat je nodig hebt voor een goed feest. Van buurtfeest tot verjaardagsfeest of van dance-party tot après-ski party. We kunnen veel en we kunnen meer. Dat betekent, zie je iets niet op de website staan, hindert niet! Wij regelen het voor je.

Complete partyverhuur in de regio Delft, Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam. Eigenlijk vind je ons in heel Zuid Holland.

Partyverhuren.nl heeft een groot assortiment en is specialist in het verhuren van licht & geluid, biertaps, statafels, terrasverwarmers, stoelen, tenten, popcornmachines, suikerspinmachines, springkussens, opblaasfiguren zoals Abraham en Sarah en nog veel meer. Kijk in ons assortiment in de webshop of mail/ whatsapp ons!

Over Ons

Partyverhuren.nl is een dochteronderneming van Knipping Sound. Knipping Sound is al enige tijd actief in het verhuren van Licht & Geluid, maar al snel werd merkbaar dat de vraag naar een compleet partyverhuur bedrijf in de omgeving Delft zeker nodig was.

We waren succesvol in het regelen van het juiste dance feest, maar alles eromheen moesten we extern huren. We merkten dat de klanten dit graag anders zagen en hier hebben we op ingespeeld.

Met Partyverhuren.nl is een bedrijf ontstaan waar alles voor een compleet feest gehuurd kan worden. Van een complete drive-in-show tot biertap tot popcornmachine. We hebben een zeer breed assortiment om uw evenement of feest tot een succes te brengen!


Daarom kiest u voor partyverhuren.nl

Altijd bereikbaar

U kunt ons altijd bereiken. Via mail, telefoon en zelfs op Whatapp!

Snel en eenvoudig

U besteld makkelijk en snel via onze webshop. En u heeft altijd inzicht in de actuele voorraad.

Zelf ophalen mogelijk

U kunt uw bestelling ook zelf ophalen in ons magazijn.

Compleet assortiment

Door ons grote assortiment heeft u volop keuzemogenlijkheden voor uw evenement.

Flexibel

Bijzondere wensen of net iets anders? Wij denken graag met u mee.

Uitstekende service

De klant is bij ons echt koning. Niets is te gek.