Nieuw assortiment bij Partyverhuren.nl

woensdag 8 september 2021

DELFT - Nu de maatregelen steeds meer versoepelen, krijgt Partyverhuren.nl het er maar erg druk mee. Partyverhuren.nl is gespecialiseerd in het verhuren van vele artikelen voor een goed feest. Zoekt u net iets anders? Geen probleem, Partyverhuren.nl kijkt dan graag met u mee. 

Partyverhuren.nl is specialist in het verhuren van partytenten, licht en geluid, biertaps met het goedkoopste premium bier van Zuid-Holland, statafels bierbankensets, terrasverwarmers, stoelen, popcornmachines, springkussens, stormbanen, opblaaspoppen, marktkramen en nog veel meer. Ook zijn er nieuwe producten toegevoegd in het assortiment, namelijk een  MegaRun Jungle Stormbaan van 46,5 meter, een DiscoFunprinsessen springkussen, springkussen in het thema van de formule 1 en een voetbalspringkussen. De producten worden bezorgd of ze zijn zelf af te halen. Het bedrijf is te vinden aan de Dynamoweg 1. Plaats voor twaalf uur ’s nachts  je bestelling en je hebt het de volgende dag nog in huis. Ideaal als je op het laatste moment nog besluit om een feestje te geven.
“Sinds de versoepelingen is het echt een gekkenhuis.” vertelt Job van der Wildt, eigenaar van Partyverhuren.nl. “Vanwege de drukte zoekt Partyverhuren.nl nieuw personeel.” Er is vraag naar bezorgers en bijrijders tussen de vijftien en twintig jaar die uiteindelijk door kunnen groeien als horecapersoneel op het partyschip Rederij Thalassa. Hier zullen ze meevaren voor bedrijfuitjes. 

T-shirts bedrukt
Voor het personeel heeft Partyverhuren.nl T-shirts laten bedrukken door de mannen van RODI Sign & Print. Ook hebben ze de bus bestickerd. “Zo vallen wij met ons bedrijf goed op.”

Meer blogs

Een reactie toevoegen