Kersfeest of oudjaarsfeest organiseren? Ook partyverhuur met feestdagen

woensdag 4 december 2019

De feestdagen komen er weer aan! Vier je kerst en/of oud en nieuw met vrienden of familie? Dan komt dat goed uit, want wij leveren namelijk ook met de feestdagen! Dit zonder extra kosten of andere paarse krokodillen. (Tenzij je natuurlijk het krokodillen springkussen wilt huren met de feestdagen!)

Partytenten

Handige dingen met de feestdagen zijn bijvoorbeeld onze verschillende maten aan tenten. Van kleine tot grote tenten, voor elke tuin zit er wel een maat tussen die past. Hierbij kunnen wij terrasverwarmers leveren want wie weet wordt het wel weer een keer een witte kerst!

Biertaps

Ook verhuren wij biertaps. Houd je van een lekker koud biertje met de feestdagen? Dan hebben wij de perfecte tap! Bij PARTYVERHUREN.NL huur je diverse biertaps; van tafelmodel tot biercounters. Wij leveren de biertap met onze eigen bezorgservice bij jou op locatie en komen deze ook weer ophalen. Bij levering ontvang je de handleiding van de tap, Zodat je gemakkelijk op locatie lekkere koude biertjes kan tappen!

Warmhoudbakken

Chafing dish zijn niet te missen op een gezellig kerstbuffet. Met deze handige warmhoudbakken kun je gemakkelijk jouw gekookte gerechten warm houden, zodat iedereen heerlijk kan genieten van een warm kerstmaal. De set bestaat uit: 2 x chafing dish met 4 branders inclusief vloeistof. Plus zes gastronormbakken.

Sneeuwmachine

“I’m dreaming of a white christmas!” Natuurlijk is de sneeuw niet te missen met de kerst. Maar tegenwoordig is de sneeuw met kerst niet meer verzekerd. Daar kunnen wij wel voor zorgen. Met onze sneeuwmachine huur je een sneeuwmachine waarmee jeu een echte winterstorm kunt realiseren. Zorg zelf voor een witte kerst!

Meer weten over deze en alle andere partybenodigdheden voor de feestdagen? Neem gerust contact met ons op.

Meer blogs

Een reactie toevoegen