Filmen met RTL

maandag 1 april 2019

Hallo! Mijn naam is Sjors en ik werk voor Partyverhuren.nl Ik ga elke week een blog online zetten op onze website om een kijkje te kunnen geven in wat wij doen en waar wij ons zowel mee bezig houden.

Afgelopen November zijn wij (Partyverhuren.nl) benadert door Skymedia Television om een mooie deal te maken voor hun bedrijfsfeest. Skymedia is een bedrijf dat programma’s maakt voor RTL4. Wij zijn door hen benadert omdat zij voor hun bedrijfsfeest een biertap nodig hadden. In ruil daarvoor kregen wij de kans om een reclame te maken voor ons bedrijf op televisie.

Samen met mijn collega’s Job en Thijs zijn eind november naar Kasteel Wittenburg geweest op het feest van Skymedia. Wij konden in de middag daar onze biertap en bar installeren zodat alles in orde was voor die avond. Wij hebben die avond voor de catering gezorgd. Iedereen was heel erg tevreden over de service. Het was een erg geslaagde avond!

In ruil voor die geslaagde avond in Kasteel Wittenburg kwam er een cameraploeg ons een dag filmen om een mooie reclame te maken voor op de televisie. Wij zijn in januari een dag gevolgd door de cameraploeg. Partyverhuren was die dag in Rotterdam om een grote surpriseparty op te bouwen. Alles was uit de kast getrokken om er een geweldig feest van te maken. De cameraploeg filmde ons toen wij aan het opbouwen van de partytenten en het springkussen. Job heeft voor de camera een interview gedaan voor in de reclame. Het opbouwen van de surpriseparty was erg leuk om te doen. Toen alles eenmaal stond is het team van Partyverhuren weg gegaan om weer naar de volgende bestelling te gaan. De cameraploeg is nog even gebleven om de beelden van het surprise moment vast te leggen. Het leverde hele mooie beelden op. Het was uiteindelijk voor iedereen een geweldige dag, onze klant had een super surpriseparty, wij Partyverhuren en Skymedia hadden hele mooie beelden voor onze reclame. Hieronder een link achter laten om de reclame te bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=rlomt5PpRnQ&feature=youtu.be

Meer blogs

Een reactie toevoegen