Entree Pakket

78,65 / 1 dag 
(incl. BTW)
65,00 / 1 dag 
(excl. BTW)
Selecteren
Opties bekijken

Producten in pakket

Omschrijving

Stap in elegantie en prestige met onze rode loper en afzetpalen!

Bent u klaar om uw evenement naar een hoger niveau van verfijning en stijl te tillen? Zoek niet verder! Onze prachtige rode loper met afzetpalen is de perfecte keuze voor een grootse entree die een blijvende indruk achterlaat.

Onze levendige rode loper is gemaakt van materialen van topkwaliteit en straalt luxe en glamour uit, waardoor elke ruimte onmiddellijk wordt getransformeerd in een koninklijk tafereel. Of u nu een filmpremière, een gala-evenement, een bruiloft of een bedrijfsevenement organiseert, onze rode loper vormt het decor voor onvergetelijke momenten en fotomomenten.

Maar dat is nog niet alles: onze strakke afzetpalen, versierd met glanzende chrome accenten, voegen een extra vleugje elegantie en verfijning toe aan uw evenement. Ze dienen niet alleen als een praktische manier om de stroom gasten te begeleiden en te controleren, maar ze versterken ook de visuele aantrekkingskracht van de rode loper, waardoor een opvallende visuele impact ontstaat die de aandacht trekt.

Dit is waarom onze set met rode loper en slagboompalen opvalt:

✨ Premiumkwaliteit: gemaakt van duurzame materialen die zijn gebouwd om lang mee te gaan, waardoor jarenlang gebruik voor meerdere evenementen wordt gegarandeerd.
✨ Eenvoudige installatie: eenvoudige en probleemloze montage, zodat u zich kunt concentreren op andere aspecten van de evenementenplanning.
✨ Veelzijdig: geschikt voor een breed scala aan gelegenheden, van premières in Hollywood-stijl tot luxe bruiloften en zakelijke bijeenkomsten.
✨ Aanpasbare opties: kies uit verschillende maten en configuraties om aan uw specifieke behoeften en voorkeuren te voldoen.
✨ Betaalbare luxe: Ervaar de weelde van een rode loper-affaire zonder veel geld uit te geven – onze set biedt uitzonderlijke waarde voor uw investering.

Maak een statement dat gasten niet snel zullen vergeten met onze rode loper en afzetpalen set. Bestel nu en bereid je voor om je bezoekers te verbazen met een onvergetelijke entree die de toon zet voor een buitengewoon evenement!

 

 

Entreepakket inclusief:

  • Rode Loper (3 Meter)
  • 6x Chroom Afzetpaal
  • 4x Rood Koord