Biertap huren in Zuid-Holland

woensdag 20 maart 2024 door Benjamin | Categorie: Updates

Vandaag is eindelijk de lente weer aangebroken. Langzaam maar zeker laat de zon zich weer zien en worden de dagen weer langer.

Al met al dus het perfecte moment om dit feestelijk te vieren met een van onze biertaps.

Een biertap is ideaal met het lekkere weer van nu. Doordat er een waterkoeling in de biertap zit, hoeft u de fusten niet meer te koelen. De bierslang loopt door het ijskoude water heen waardoor het bier altijd koud is. Zo heeft u geen zorgen of het bier wel koud blijft.

Wij leveren verschillende soorten bier. Onder andere Heineken, Hertog Jan en Jupiler, maar ook Premium bier, ook wel bekend als horeca bier. Meer weten over onze biertap? Neem contact met ons op via info@partyverhuren.nl of bel naar 015-2033930.

Uiteraard kan de biertap ook bezorgd worden in onder andere Den Hoorn, Delft, Den Haag, Rotterdam, Leiden, Schiedam, en nog veel meer steden in Zuid-Holland.

En ook voor alle studenten onder ons; Wil je een biertap huren in Rotterdam of een biertap huren in Leiden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en claim direct 10% korting met code: Studentenhuizen2024


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen