Aggregraat 80 KVA

211,75 / 1 dag 
(incl. BTW)
175,00 / 1 dag 
(excl. BTW)
Selecteren
Opties bekijken

Omschrijving

Generator huren?

Versterk uw activiteiten met de afhankelijke kracht van onze dieselaangedreven generator – de ultieme oplossing voor betrouwbare back-upstroom, waar en wanneer u die nodig heeft. Onze generator is ontworpen voor uitmuntendheid en gebouwd om de zwaarste omstandigheden te weerstaan ​​en zorgt voor ononderbroken prestaties om uw evenement draaiende te houden, ongeacht de omstandigheden.

Met één druk op de knop komt onze dieselaangedreven generator tot leven en levert robuuste en consistente stroom aan uw faciliteit, werklocatie of evenementenlocatie. Of u nu te maken krijgt met een plotselinge stroomstoring, op afgelegen locaties werkt of eenvoudigweg een betrouwbare elektriciteitsbron nodig heeft, onze generator staat klaar om aan uw behoeften te voldoen met onwrikbare betrouwbaarheid.

Onze generator is uitgerust met een krachtige dieselmotor en biedt ongeëvenaarde efficiëntie en brandstofzuinigheid, waardoor een langdurige werking wordt gegarandeerd zonder veel geld uit te geven. De robuuste constructie en geavanceerde functies maken het de ideale keuze voor een breed scala aan toepassingen, van bouwplaatsen en industriële faciliteiten tot buitenevenementen en noodsituaties.

Veiligheid en gemak staan ​​voorop. Daarom is onze dieselaangedreven generator ontworpen met gebruiksvriendelijke bedieningselementen en ingebouwde veiligheidsvoorzieningen om gemoedsrust tijdens het gebruik te bieden. Met eenvoudig onderhoud en lange service-intervallen is het een probleemloze oplossing waarmee u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over stroomonderbrekingen.

 

Het aggregaat wordt inclusief een volle tank diesel geleverd. De hoeveelheid verbruikte diesel zal achteraf in rekening worden gebracht.